Ons verhaal
altijd met een uitbundig streepje kleur.

Diane is het kloppend hart van Huis 19. Met decennia aan ervaring in mode en retail op de teller, kent ze als geen ander het klappen van de zweep. Met haar unieke stijl, persoonlijke aanpak, oog voor detail én neus voor kwaliteit, is ze al jaren een gevestigde waarde in de sector: “Ik heb heel mijn leven gewijd aan mode en styling. Fashion is en was altijd mijn droom, en ik geloof er heilig in dat je altijd in je dromen moet blijven geloven.” Dat is waar Huis 19 om draait: het is een huis van dromen en inspiratie.

Dat voel je ook wanneer je onze winkel binnenstapt, je komt er meteen in hogere huiskamersferen terecht. Onze kleding en accessoires vormen een harmonieus geheel met hun kader van bonte bloemen, fluwelen fauteuils en knusse tapijten. Het maakt shoppen bij Huis 19 meer dan een shopuitje, het is een unieke en ontspannende ervaring. 

Bovenal is service het fundament van Huis 19. Onze collecties zijn toegankelijk voor iedereen, net zoals onze prijzen. Zoals altijd staan we elke vrouw met raad en daad bij in haar zoektocht naar de perfecte outfit. Van casual tot trouwfeest In Huis 19 zijn we gepassioneerd door mode, maar volgen we niet klakkeloos wat de catwalk dicteert. We leggen onze eigen accenten in de collecties die we zorgvuldig voor jullie uitkiezen. Wij zetten trends om naar onze (en jouw!) signature style. Tijdloos vrouwelijk zacht, maar ook uitgesproken hedendaags en gedurfd. En: wij helpen je graag verder voor elke gelegenheid. Onze prioriteit? Wij willen dat jij geïnspireerd en zelfverzekerd naar huis gaat, want wij worden dolgelukkig van stralende vrouwen in onze outfits zien flaneren.